Spa en schieten

Iedere vakantie hebben we een traditioneel "meidendagje". Dan gaan mijn moeder en ik samen leuke dingen doen. We zijn naar de Florida Mall gegaan. Eerst naar de Apple Store voor een nieuwe batterij. Dat kon alleen op afspraak, dus zijn we eerst nog eventjes een paar winkels langs geweest. Daarna naar Aydon Spa en Nails, voor een manicure en pedicure behandeling. Vorig jaar zijn we daar ook geweest en waren toen erg tevreden. Ook nu was het weer prima en kwamen we met hele zachte voetjes en mooi gelakte teen- en handnagels weer naar buiten. Top!






Daarna door naar de Sushi Yummy in het centrum van de Mall. Daar kan je lekkere gerechtjes van de lopende band afhalen en op smikkelen. Je betaalt voor de kleur van het schoteltje en de hoeveelheid schoteltjes die je leeg achterlaat. Het was weer super yummy. Daarna natuurlijk nog even naar een paar leuke winkels ( Lush, Sephora en Journeys), voordat we de mannen zouden ontmoeten in de food court. De mannen waren ondertussen naar Oakridge Shooting Range gegaan om daar met een aantal verschillende wapens te schieten. Ze hadden dus een leuk mannen dagje.









Op de terugweg kwamen we natuurlijk weer in de file. Dus we zijn onderweg maar lekker eten gaan halen om mee naar huis te nemen bij de chick-fil-a. Het was weer een super leuke dag hier in Florida.




Reacties

Populaire posts van deze blog

Nog een paar dagen..

Busch Gardens