Pool dag

Pool dag was het vandaag. Eerst heb ik maar eens even lekker uitgeslapen, totdat ik wakker werd omdat mijn moeder aan het stofzuigen was. Deze stofzuiger maakt het geluid van een grastrimmer en de muren zijn nog al dun in Amerika. Iedereen heeft om de beurt ontbijt genomen en verdween daarna in het zwembad. Sebas en mijn vader gingen op missie om geld terug te vragen bij het pompstation, hier hadden ze ons 75 dollar gerekend en zouden ze de rest terug stortten wat je niet had getankt aan benzine. Dit hadden we 2 keer gehad, maar nooit geld terug gekregen en we hadden echt niet voor 75 dollar getankt... Dit is dus wel iets om in de gaten te houden.







Nadat we lekker hebben zitten dobberen in het zwembad, zijn we maar eens op stap gegaan naar de Ross op S John young Prkwy. Hier gingen we heen om wat terug te brengen wat niet is doorgegaan bij the Loop. Deze Ross zit wat meer afgelegen en heeft hele leuke dingen en is ook niet zo druk. Natuurlijk komen wij niet met lege handen naar buiten. Onderhand hadden de mannen alweer honger gekregen. Gelukkig zat de Tacobell met KFC eraan vast, op 1 minuut rijden.

Op weg naar huis nog even langs de Walmart geweest om nog wat boodschappen te halen voor morgen. We moeten natuurlijk nog wat snacks hebben voor Busch gardens morgen.



Reacties

Populaire posts van deze blog

Nog een paar dagen..

Spa en schieten

Busch Gardens