Photoshoot

Terwijl een aantal van ons in en om de pool lagen zijn Sidd en ik door het park gereden en foto's gaan maken. We hebben vandaag de meeste kofffers al ingepakt, want morgen moeten we al om 10 uur uit de villa. We brengen onze laatste nacht door in een hotel in Miami. Na overleg hebben we besloten om bij de Longhorn steakhouse te gaan eten. Ook kwam er vandaag een nieuwe film uit in de bioscoop, dus hebben we besloten dat we die na het eten zouden gaan kijken.







Om 8 uur zijn we gaan eten bij longhorn in de buurt van de bioscoop. Er was helemaal geen wachjttijd hier en konden zo aanschuiven! We vonden het allemaal weer erg lekker en erg veel. We hadden nog best wat op ons bord liggen, dus maar weer eens doggiebags mee naar huis mee gekregen.







 Na heerlijk te hebben gegeten waren we binnen een paar minuten bij de bioscoop. We zijn naar de Southchase 7 cinema gegaan om de film The Meg te kijken. We waren nog te vroeg om al te gaan zitten in de bios, gelukkig was er naast de bioscoop een Ross... Hier hebben we nog even kleine dingetjes gehaald die we nog naar huis mee wilden nemen. Eenmaal in de bioscoop hoefden we alleen onze tickets te laten scannen. We hadden premium seats besteld, deze konden in lig stand met knopjes! Heel relaxed zo een film kijken.





Reacties

Populaire posts van deze blog

Spa en schieten

Nog een paar dagen..

Amerikaans ontbijt