Pakjes pakjes pakjes...

Vandaag werd ik wakker omdat Mike van de pest control in de slaapkamer moest sprayen. Er zijn deze dagen veel mieren en kakkerlakken gesignaleerd zijn door de hoeveelheid regen die valt. Mijn moeder had gemaild met de huis eigenaar en die regelde dat Mike  langs zou komen. Sebas lag nog te slapen, maar Mike sprayde er gewoon omheen. Nu hopen dat er geen ongewenste huisdieren meer komen.

Later op de ochtend maar weer eens naar het postkantoor. Zoals je misschien weet hebben wij al wel eens vaker problemen gehad met USPS pakjes.. Onze tupperware garantie spullen waar ik 3 kwartier voor aan de telefoon had gehangen zouden met USPS geshipped worden. Dit keer hadden we instructies gekregen hoe we ze naar het post kantoor konden sturen. dit hadden we ook  gedaan met onze parfummetjes van Fragrancex (Heel veel merk parfums voor goede prijzen). We hadden een melding gekregen van het Fragancex pakje dat er iets niet klopte met het adres... maar het is een postkantoor?! Dus daar maar weer heen gereden. Toen we daar het probleem hadden uitgelegd, bleek dat we geen 'General Delivery' bij het adres hadden ingevuld. Gelukkig waren de pakjes toch nog op dit post kantoor aangekomen en konden we ze zo meenemen. De afgelopen dagen zijn er wel al een heleboel pakjes van UPS (amazon) goed aangekomen. die worden wel gewoon thuis bezorgd.

Onderweg naar the loop zijn we eerst nog even langs the family dollar gereden en de hurley x outlet. Omdat er al een aantal mensen heel erg honger hadden gingen we maar eens bij shake 'n steak eten. Dit was onze eerste en laatste keer hier eten. Het duurde al erg lang voordat we uberhaupt werden geholpen en helemaal lang voordat het eten kwam. Het eten was ook niet fantastisch, het was ' it's food' jammer.



Op naar the Loop. The Loop is zoals gewoonlijk weer top! We zijn weer zoals gewoonlijk op gaan splitsen om te shoppen. Eerst  hebben we geprobeerd spullen te gaan retouren bij de Ross, maar deze Ross is altijd zo ontzettend druk dat we hier gillend uitgerend zijn. We zijn goed geslaagd bij Aeropostale en Old navy. Daarna nog even naar Petco waar we een hele leuke Husky puppy tegen kwamen! Ik heb zelf ook een Husky dus dit was heel leuk voor mij. We hebben nieuwe hals bandjes voor onze Mechelse herders gekocht en nog even bij de visjes gekeken. Onderweg naar huis had mijn broer weer eens honger, dus we moesten en zouden door de Burgerking drive tru gaan... Even een snackje halen zei hij... Een kingsize menu werd het voor meneer.




We hadden nog zo veel vlees in de koelkast liggen van de vorige BBQ (teveel gehaald voor de BBQ). Dit doen mijn vader en broer altijd... Die zijn bang dat we gaan verhongeren ofzo... Dus de BBQ maar weer eens aangestoken. Het was weer erg lekker en gezellig




Reacties

Populaire posts van deze blog

Spa en schieten

Nog een paar dagen..

Amerikaans ontbijt