On our way!

Vanochtend vroeg moesten we de villa in Haines City verlaten, we hebben hier 3 heerlijke weken doorgebracht! De laatste dingen werden in de koffers gedaan, bedden afhalen, laatste verpakkingen weggooien en alle restjes snacks en drinken in tasjes mee in de auto. We hadden in totaal 8 koffers, 4 trollies, 1 rugzak, een laptoptas en 2 handtassen. Om half tien zaten we we in de auto, we lagen voor op schema wat alleen maar goed is.






Eenmaal aangekomen in het hotel in Miami, konden we nog niet naar onze kamers.. We waren te vroeg! Dus maar even voor de laatste keer naar de Wendy's gelopen, die zat namelijk toch naasts het hotel. Lekker efficient! We zaten in het La quinta inn Miami Airport North. Ik dacht dat dit hotel niet zo geweldig zou zijn, maar we hadden 2 hele mooie kamers naast elkaar. Viel 100% mee. En volgens mijn moeder een goede prijs via booking.com. Omdat het ontzettend begon te regenen en te onweren hebben we lekker gechilled in de kamers en niks gedaan. 'S avonds zijn we naar de Dennys's gelopen, deze zat aan de andere kant naast het hotel. Dus lekker makkelijk! Deze Denny's was veel beter dan die in Kissimmee, goede servicee en super lekker eten! Sommige van ons, waaronder ik hadden ontbijt als avond eten, gewoon omdat het kan!




Er zou 's nachts een lansering zijn van de parker solar probe racket, mijn moeder had helemaal speciaal haar wekker gezet om half 3 's ochtends, maar hellaas werd de lansering 2 minuten tijdens de count down gestopt.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Nog een paar dagen..

Spa en schieten

Busch Gardens