Karten

Vanmorgen weer even een rustig ochtendje in en om het zwembad. We zijn nog wat spulletjes gaan halen bij de walmart om mee naar huis te nemen. Wat make-up, snoep en andere spulletjes. Vervolgens zijn we naar de Burlington en de Ross gegaan om een extra koffer en reistas te gaan kopen, we krijgen anders al onze spullen niet mee... Tussendoor zijn we even een burgertje gaan snacken bij de burgerking, we hadden hier nog bonnetjes om 2 gratis  burgers te krijgen. Daarna nog even langs de Oakley winkel, om lenzen voor een zonnebril van Sebas te ruilen. Toen het eindelijk niet meer zo heet was en we alles geregeld hadden gingen we door naar de kart baan.



We, Sebas, Sidd en ik, zijn bij het orlando kart center gaan karten. Mijn ouders zijn gaan kijken en gaan filmen. We waren expres wat later gaan karten want na 4 uur hadden ze een langere kart baan open en daarop wilden we wel graag gaan karten. Ook was het nog heel heet tussen de middag, wel 37 graden! We mochten 10 minuten lang karten, dat is wel genoeg tijd, je gaat namelijk zo hard in die karts! Het was ook wel intensief, dus na 10 minuten heb je het ook wel weer gehad. Sidd was het snelste van ons drieen en was 2e in onze klasse.je gaat met 10 man op de baan. Ik zelf was niet laatste, dus dat vond ik ook wel heel mooi. :)







Na het karten zijn we met z'n alle lekker gaan zwemmen thuis in het verlichte zwembad, met natuurlijk een wijntje erbij! Hoewel we ook een zwembad thuis op Bonaire hebben.. is het op vakantie toch weer anders!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Spa en schieten

Nog een paar dagen..

Amerikaans ontbijt