Busch Gardens

Vandaag weer eens vroeg op, want we gaan vandaag naar Busch Gardens! Het lukte weer om op tijd in de auto te zitten. We kwamen ook precies weer op tijd aan, net een paar minuten na opening. We konden gelijk doorlopen. Sidd en ik zijn meteen samen alle rides gaan doen.weer te meeten  We hadden om 1 uur afgesproken om weer elkaar te 'meeten' bij the smokehouse. Toen we daar aan kwamen stond de rest van de familie al in de rij. Tijdens de lunch ging het kei hard regenen en onweren. We hadden dus goede timing. Niet veel later werd het alweer droog en gingen Sidd en ik nog even de laatste keer in de Sheikra.








Op weg naar huis ging het weer eens regenen en onweren, niet zo'n beetje ook. We hebben er best lang over gedaan om weer thuis te komen. Eenmaal thuis, lagen er al weer veel pakjes op ons te wachten. We zijn gauw gaan douchen en toen weer terug richting Lakeland. Op naar Ford's garage.Dit vonden we wel leuk voor de mannen, omdat ze allemaal erg technisch zijn en veel sleutelen aan auto's.



Het eten was erg lekker en het restaurant zag er erg mooi uit. We hebben allemaal een hoofdgerecht gekozen en als vooraf hadden we de BBQ wings om te delen. Ook hebben we 2 toetjes gedeeld, want het eten is allemaal erg veel hier.


Reacties

Populaire posts van deze blog

Spa en schieten

Nog een paar dagen..

Amerikaans ontbijt