Back to Bonaire!

Vandaag ging de wekker om 6 uur 's ochtends. Hup uit bed, we hadden namelijk afgesproken om 7 uur te ontbijten. Het ontbijt was prima in het hotel, erg lekker en veel keus!


Douchen en de laatste spullen in de handbagage gedaan. Binnen een kwartier waren we bij Alamo op de airport. Het inleveren van de auto ging heel snel, we kregen zo het bonnetje in onze handen gedrukt en gaan! Dat duurde iets langer met zoveel koffers.. Gelukkig hadden Sidd en Sebas een paar (3) bagage karretjes gevonden! Op naar American Airlines, hier konden we zo onze bagage inchecken met zo'n kiosk. Labels plakken en inleveren die handel!




We zijn gelijk maar door de security en de douane gegaan. Nog even een stapel tijdschriften halen en de mannen hebben nog 2 flessen whiskey gehaald. Daarna bij de gate nog dunkin donuts koffie en sandwiches gehaald. Terwijl we lekker een broodje aten en in onze tijdschriften zaten te kijken, stond opeens een bekende naar ons te zwaaien! Twee jaar terug zaten we met dit amerikaanse echtpaar op Miami airport en hadden heel veel vertraging met inselair. Uiteindelijk bleken alle koffers niet mee te gaan naar Bonaire... We hebben toen nog een paar keer een drankje gedaan met hun op happy hour tijdens hun vakantie op Bonaire. Nu 2 jaar later zitten ze gewoon weer in het zelfde vliegtuig maar dan wel met American. Na 3 kwartier vertraging, zijn we dan eindelijk vertrokken en waren binnen 3 uur weer op Dushi Bonaire.



We werden opgehaald door onze huizen oppas, zij zorgden voor onze honden en paste op ons huis. Al onze koffers zijn goed aangekomen en we kunnen nu al niet wachten tot volgend jaar! Als iemand nog een fantastisch huis in Kissimme weet met minimaal 3 bad en 3 slaapkamers, dan horen wij dat graag!  Mocht je zelf een keer naar Bonaire op vakantie willen... Kan je ons vakantie huis huren!
Ook kan je ons op Facebook vinden; Vakantiehuisopbonaire.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Spa en schieten

Nog een paar dagen..

Amerikaans ontbijt