Aquatica/ Rocket launch

Nu dat de pasjes van de pretparken bijna aflopen gaan we vandaag nog een dagje naar aquatica. Vorige keer konden we niet in de nieuwe ride Ray rush, omdat het zo ontiegelijk druk was. Dit keer zijn we meteen in de rij gaan staan, maar was die nog niet open... na een paar keer in andere slides te gaan konden we toch echt in de Ray rush na een wachttijd van 30 minuten.Na veel slides hadden we het wel gehad en zijn we ons gaan omkleden om vervolgens nog een keer naar de premium outlet te gaan op de international drive. Hier zit onze favoriete victoria secret. We zijn weer erg goed geslaagd,ze hadden 20% extra korting op kleding! TOP!



Daarna zijn we naar huis te gaan om ons klaar te maken voor een lange nacht. Eerst maar eens gaan eten bij Chili's. Normaal eten wij rond 7 uur, maar omdat we vanavond lang moesten opblijven zijn we pas om half 10 gaan eten. We vonden het eten allemaal erg lekker!





Nu dat de buikjes allemaal vol waren gingen we onze 1,5 uur lange rit aanvangen. richting Titusville. Hier ging de raket, SpaceX Falcon 9, lansering plaats nemen vanaf het kennedy space center. We hadden een goede plek doorgekregen vanaf aar we recht over de lanseer instalatie stonden aan de overkant van het water. We waren niet de enige die dit plekje wisten te vinden. Veel fanatieke mensen waren hier met hun grote camera's klaar aan het zitten. Na ruim een uur wachten begon het aftellen. Sommige mensen volgden dit live op hun telefoon, wij konden dit meekijken via hun telefoon.





Het was een bijzondere ervaring om nooit te vergeten! We waren pas om 3 uur weer thuis en zijn toen gelijk naar bed gegaan.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Nog een paar dagen..

Spa en schieten

Miami