Seaworld

Vanmorgen zijn we om kwart voor 7 opgestaan om op tijd te vertrekken, want we gingen naar Seaworld. Eenmaal aangekomen, konden we zo door rijden naar de ingang van het park om daar te parkeren. We liepen precies naar binnen toen het volkslied werd gespeeld.


Eerst maar in de rij gaan staan voor de Manta, die nog niet open was maar de rij was nog erg kort. vervolgens zijn we door gelopen naar de Kraken, waar we 2 keer achter elkaar in zijn gegaan, er was geen wachtrij en je kon zo instappen! Als laatst zijn we nog in de Mako gegaan, hier was ook geen wachtrij, dus ook hier maar 2 keer in gegaan. Na de Mako had mijn vriend, Sidd,  wel genoeg gehad, goede timing ook, want het ging op dat moment regenen. We zijn gaan schuilen in het eerste, de beste  restaurant en ook maar meteen gaan eten daar. Na het eten was het weer opgedroogd, maar wij hadden wel genoeg gezien en waren moe. Gelukkig hebben we een 14 dagen onbeperkt, Seaworld, Aquatica en Busch Gardens kaart. Op het blog van Ilse hebben we net gezien dat we ook maar eens in de avond naar Seaworld moeten gaan voor electric ocean!

Daarna hebben we lekker gechilled bij de pool en thuis gegeten.




Reacties

  1. Leuk! In de avond nar Seaworld, dat heb ik ook gelezen. Lijkt met top!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super Seaworld !! Ideaal die 14 daagse passen. Zijn wij ook elke keer weer blij mee. Leuk dat je iets kunt met ons blog !!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jaa heel erg handig die passen, vooral voor de attractie liefhebbers zoals mijn vriend en ik! Altijd leuk om jullie blog te lezen en ook altijd handige tips hier en daar! :)

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Nog een paar dagen..

Spa en schieten

Busch Gardens