Posner blv

Vandaag waren we erg laat op en is iedereen gewoon gaan ontbijten wanneer die zin heeft. Daarna naar Posner Boulevard gegaan, een winkel centrum vlak bij ons. Hier zijn we natuurlijk weer los gegaan bij de Ross! Ook zijn we eventjes bij de Target geweest om wat benodigdheden te kopen.

Mijn moeder en ik gingen samen winkelen en komen meestal alleen maar aan 2 winkels toe, wij spenderen altijd veel tijd aan zoeken en passen. De mannen trekken snel dingen uit de rekken en zijn meestal snel klaar. De mannen gaan dan ook nog even naar andere winkels zoals Best Buy.

Na het shoppen zijn we gelijk maar doorgereden naar Kissimmee, hier zij wij bij een van onze favorieten gaan eten, de Panda Express. Hier wordt chinees eten bereid waar je bijstaat en kan je zo uit verschillende gerechten en hoeveelheden kiezen. Onze favoriet is, de orange chicken, chicken teriyaki met fried rice of noodles. Zeker een aanrader! Ook de fortune cookies zijn altijd leuk en lekker!




Ondertussen zitten mijn moeder en ik al weer aan een ander blog te werken met een lekker glaasje prosecco en druiven! Heerlijk zo'n vakantie gevoel! 



Reacties

Populaire posts van deze blog

Spa en schieten

Nog een paar dagen..

Amerikaans ontbijt