Miami

Na een vlucht van 2 uur en 3 kwartier, zijn we dan eindelijk geland op Miami AirPort. Bij aankomst stonden onze koffers al naast de band en konden we zo door naar de car rental garage, natuurlijk hebben wij ook dit jaar skip the counter! We werden al snel naar een lijn gestuurd met alleen maar pick-ups, maar wij hadden een full size SUV gereserveerd. Nadat Sebas even met de Alamo man had gebabbeld kregen wij een ford expedition, een nog grotere auto dan gedacht!





Bij aankomst in het Best Western hotel zijn we meteen wat gaan eten bij de Wendy’s. Nog snel wat drinken gehaald en weer snel terug naar het hotel. De volgende ochtend na het ontbijt zijn we naar de dolphin mall gereden, waar we eindelijk weer los konden gaan bij de Ross!



We zijn ons op gaan splitsen in 2 groepjes, alle mannen gingen samen en de vrouwen samen. Mijn moeder en ik zijn onder anderen naar de Ross, hurley, Old navy, cotton on en burlington geweest. Helaas was het al snel tijd om weer te verzamelen in de food court. Daarna zijn we aan de lange rit op weg naar Haines City begonnen.

Reacties

  1. Het is heerlijk in Florida! Lekker genieten! Wat voor vliegtuig hadden jullie dat je er maar 2 uur en 3 kwartier over doet? Groet digitalman FF

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. We zijn met een Airbus A-319 gevlogen, maar zijn vertrokken vanuit Bonaire ;)

      Verwijderen
  2. Hahaha, ik dacht ook al hoe doen ze dat?!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Nog een paar dagen..

Spa en schieten

Busch Gardens