Druk dagje

Gisteren zijn we aangekomen in de villa op het Southern Dunes resort, een lekker groot huis! Het bevat 4 slaapkamers, 3 badkamers en natuurlijk een zwembad! we hebben al onze koffers gedropt bij de villa en vervolgens naar de taco bell om de hoek gereden om wat te eten. We waren allemaal te moe om echt uit eten te gaan. Daarna hebben we een enorme hoeveelheid aan boodschappen gehaald, want we hadden natuurlijk nog niks in huis. 



De  eerste volle dag in de villa zouden we eigenlijk traditioneel bij Denny's gaan ontbijten, maar we waren allemaal zo laat wakker dat we dat maar een andere keer gaan doen. Eerst zijn we op missie naar het post kantoor  (USPS)  gegaan. Vorig jaar bezorgde USPS namelijk niet bij het huis, we kregen dus niet onze pakjes en dat willen we niet nog een keer hebben. De message was, als je geen mail krijgt, krijg je ook geen pakjes... Dat schiet dus niet op. Bezorgen bij het post kantoor kan wel, maar we hebben niet helemaal begrepen hoe je dat moet invullen qua adressen.. ps. Amazon lukt altijd wel!



Verder hebben we de dag nog gevuld met shoppen en eten. We zijn natuurlijk weer bij Krispy Kreme, een dozen doughnuts gaan halen. We zitten nu te wachten op onze pizza's  die we zojuist hebben besteld.  Morgen staat Seaworld op onze planning, dus vroeg op!






Reacties

Populaire posts van deze blog

Nog een paar dagen..

Spa en schieten

Busch Gardens