Aquatica

Vandaag zijn we vroeg opgestaan om naar Aquatica te rijden. We waren er een paar minuten na openingstijd, we stonden dus ook lekker dichtbij de ingang! Met Sidd en Sebas ben ik op stap geweest en in een heleboel slides geweest. Als aller eerst ook nog met mijn moeder in de Walhalla wave. Mijn moeder is verder alleen in de lazy river geweest en mijn vader houdt het bij in de schaduw zitten met zijn ipad. Het was niet super druk, maar in de loop van de middag werden de rijen wel steeds drukker. In de nieuwe glijbaan Ray Rush zijn we nog niet geweest, doordat de rij erg lang was. Deze staat nog op ons to do lijstje.



Net voor het onweer los barstte zaten we alweer in de auto. We zijn op de terug weg nog eventjes langs de Wendy's gegaan om nog een snackje te halen. Hier zagen we ook een Ross... We hadden nog een coupon voor een gratis Blizzard ijsje bij DQ, dus die maar eerst even gehaald. Na het ijsje terug naar Kokomo Loop, waar wij verblijven.

Eindelijk thuis, bleek dat onze groupon bonnen voor de Little greek alleen vandaag nog gebruikt konden worden. Dus hup, allemaal douchen, omkleden en weer in de auto naar the Loop. Het eten was weer als gewoonlijk erg lekker en we hadden zelfs een beetje te veel, dus toch maar een 'doggie bag' meegenomen. Thuis hebben we ook geen Griek, dus dit is weer eens erg lekker om te eten.
Nu dat we toch al in the Loop waren zijn we dan toch maar eventjes naar de Regal cinema gegaan, we hebben de nieuwe Incredibles 2 gekeken.




Het was een erg lange dag, om half 2 gingen we pas naar bed.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Nog een paar dagen..

Spa en schieten

Busch Gardens