Amerikaans ontbijt

Vandaag zijn we bij Denny's gaan ontbijten, dit klinkt makkelijker dan wij hadden gedacht. Bij de eerste Denny's was een wachttijd van 20 minuten, wij wisten nog een andere Denny's in de buurt, dus besloten daar heen te gaan... Hoewel de wachttijd hier een kwartier was konden we toch snel aan tafel en bestellen. Wij zaten zeker weten in de verkeerde hoek, want overal om ons heen kregen mensen eten, maar wij niet. Sebas viel onderhand haast om van de honger, als fanatieke sporter eet hij heel vaak op een dag. Toen het eten eindelijk kwam, stortten we ons allemaal op het eten en was het zo op.




 Na ons late ontbijt bij de Denny's, zijn we naar de premium outlet mall op international drive gegaan. Onze eerste missie daar is altijd de Victoria's secret. Mijn moeder en ik zijn hier redelijk geslaagd, maar willen nog wel een keer terug. Bij de Banana republic zijn we goed geslaagd! We sloten af met een frappuccino bij Starbucks en troffen de mannen weer aan bij de foodcourt.


Op weg naar huis kwamen we weer in de file op de I4, toch maar eens een alternatieve route zoeken. 's Avonds nog even naar de walmart gegaan die toch 24/7 open is en ook nog eens letterlijk om de hoek zit. We hebben hierna nog even eten gehaald bij de burgerking, wat altijd erg lekker blijft sinds we dat thuis niet hebben.






Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Spa en schieten

Nog een paar dagen..